№ 18 (2017)

Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів

Зміст

Статті

Напрямки розвитку української асоціації хімічної і харчової інженерії PDF
Leonid Leonidovich Tovazhnyanskyy, Petr Olekseevsch Kapustenko, Valeriy Evgenyevich Ved, Svetlana Ivanovna Bukhkalo
Комплексні методи навчання як основа розвитку фахових компетентностей ВНЗ в НТУ «ХПІ» PDF
Svetlana Ivanovna Bukhkalo, Oksana Igorivna Olkhovska, Sergii Petrovuch Iglin, Valentin Mukolaevuch Solovey
Дослідження хромвмісних реагентів в технологічних рідинах PDF
Olena Valerivna Kusturova, Oscar Anatoliovich Zhugan, Alina Victorivna Pechenizhska, Olena Antonivna Podolian, Dmytro Volodymyrovych Mozar
Тепловий насос з використанням грунтових вод для теплозабезпечення та постачання питною водою PDF
Alla Evseevna Denysova, Anton Stanislavovych Mazurenko, Anastasiia Sergiivna Denysova
Some models of the process chemical foaming secondary polyethylene PDF
Svetlana Ivanovna Bukhkalo
Energy efficiency increasing of sugar syrup evaporation plant PDF
Tatyana Gennadyevna Babak, Olga Aleksandrovna Holubkina, Dmitriy Cergeevich Korol, Evgenija Dmitrievna Ponomarenko
Investigations of physical and mechanical processes in ICE for the development of a model for eco-efficient combustion of fuel PDF
Anatoliy Savchenko
Investigation of the effect of heavy metal ions in the composition of glass-composite coatings on pathogenic microorganisms PDF
Oksana Savvova, Oleksii Fesenko
Effect of heavy metal ions on the active sludge of the biological treatment complex «Bezlyudovsky», Kharkiv PDF
Oksana Savvova, Olena Babich, Oleksii Fesenko, Irina Zinchenko
Investigation of changes of carrageenans at gel formation by the method of infrared spectroscopy PDF
Ganna Oleksandrіvna Sabadosh
On improving environmental protection of associated formation water return in the interior of the Eart PDF
Natalya Nicolaevna Nemets, Anatoly Pavlovich Melnyk, Mikhail Alekseevich Podustov
Особливості жирнокислотного складу вітчизняного борсукового жиру PDF
Iryna Volodymyrivna Levchuk, Igor Mykolayovych Demydov, Valentyna Kuzmivna Timchenko, Tetyana Volodymyrivna Arutyunyan
Аналіз граматичних можливостей науково-технічного перекладу PDF
Anna Alexandrovna Ageicheva, Olexandra Ivanivna Komarova
Аналіз взаємозв'язку й впливу рівня використання основних коштів підприємства на ефективність його виробничої діяльності PDF
Raisa Fedorovna Smolovik, Nataliya Borisovna Tokar, Aleksej Nikolaevich Bondarenko
Деякі можливості розвитку технології стабилизації олій від окислювального псування PDF
Svetlana Ivanovna Bukhkalo, Olesia Valeriivna Bilous, Igor Nikolaevich Demidov