№ 29 (2016)

Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Інноваційні дослідження у наукових ро

Зміст

Інноваційні технології й наукові розробки

Стендові випробування каталітичного нейтралізатору ДВЗ нової конструкції Без заголовку (Русский)
Valeriy Ved, Temirkhan Zebeshev, Yevgeniy Krasnokutskiy, Mikhail Gaevoy 3-8
Вимоги до вибору конструкційних матеріалів при проектуванні та виготовленні обладнання для хімічної промисловості PDF (Русский)
Yuri Danylov, Leonid Perzev 9-13
Про перетворення йодид-іонів супутньо-пластових вод газоконденсатних родовищ у йод під впливом озону PDF (Русский)
Natalya Nemets 14-18
Дослідження корозійної активності мінералізованих технологічних рідин PDF
Olena Kusturova, Roman Shevchenko, Oscar Zhugan, Alina Pechenizhska, Olena Podolian 19-23

Моделювання як інструмент інноваційного розвитку

Екологічнобезпечні моделі комплексної утилізації-модифікації полімерних відходів як частини твердих побутових відходів PDF
Svetlana Bukhkalo 24-37
Модернізація процесу ректифікації частково розчинної азеотропної суміші фурфурол-вода PDF (Русский)
Tatyana Babak, Olga Holubkina, Yuri Malyshko, Evgenija Ponomarenko 38-42
Оптимізація енергоспоживання ректифікаційної установки на базі інтеграції теплових потоків PDF (Русский)
Tatyana Babak, Cvetlana Balyuk, Olga Holubkina, Evgenija Ponomarenko 43-48
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану PDF
Ganna Sabadosh 49-54

Енерго- та ресурсозбереження як задачі та технології інновацій

Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення PDF
Valeriya Ananieva, Lidiya Krichkovska, Anna Belinska, Oleksandra Varankina 55-61
Перспективи використання олії насіння сафлору у харчових та косметичних продуктах PDF
Lilija Myronenko, Valentina Timchenko, Evgen Krishtop 62-65
Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні PDF
Ludmila Danilova, Tetyana Berezka, Anastasiya Demydova, Marina Boyko, Tetyana Arutyunyan 66-71
Дослідження енергозберігаючої обробки харчових продуктів PDF
Oleksii Severyn, Tetiana Kolisnychenko, Hanna Novik, Karyna Diatchenko 72-75
Денні флуоресцентні пігменти на основі меламінотолуолсульфамідформальдегідного олігомера для емалевих красок PDF (Русский)
Vitaly Distanov, Tetyana Falaleeva, Lilija Myronenko 76-80
Технологічні аспекти запровадження системи безпечності харчових продуктів у схеми технохімконтролю сировини і готової продукції олієжирових виробництв PDF
Irina Levchuk, Igor Demidov, Valentina Timchenko 81-84
Вилучення воскоподібних речовин з відходів виморожування соняшникової олії з використанням реакції алкоголиза PDF (Русский)
Igor Demidov, Julia Omelchenko 85-89

Інноваційні заходи різного призначення для комплексних проектів

Аналіз граматичних можливостей науково-технічного перекладу PDF
Anna Ageycheva, Olexandra Komarova 90-95
Деякі аспекти раціонального харчування при підготовці спортсменів високої кваліфікації PDF
Olesia Bilous 96-100
Гармонізація як парадигма ефективного менеджменту проектів переробки-утилізації полімерних відходів PDF
Svetlana Bukhkalo, Oksana Olkhovska, Sergii Iglin 101-106