Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 29 (2016): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Інноваційні дослідження у наукових ро
№ 29 (2016): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Інноваційні дослідження у наукових ро
Опубліковано:
2016-04-04
Інноваційні технології й наукові розробки
Стендові випробування каталітичного нейтралізатору ДВЗ нової конструкції
Valeriy Ved, Temirkhan Zebeshev, Yevgeniy Krasnokutskiy, Mikhail Gaevoy
3-8
Без заголовку (Русский)
Вимоги до вибору конструкційних матеріалів при проектуванні та виготовленні обладнання для хімічної промисловості
Yuri Danylov, Leonid Perzev
9-13
PDF (Русский)
Про перетворення йодид-іонів супутньо-пластових вод газоконденсатних родовищ у йод під впливом озону
Natalya Nemets
14-18
PDF (Русский)
Дослідження корозійної активності мінералізованих технологічних рідин
Olena Kusturova, Roman Shevchenko, Oscar Zhugan, Alina Pechenizhska, Olena Podolian
19-23
PDF
Моделювання як інструмент інноваційного розвитку
Екологічнобезпечні моделі комплексної утилізації-модифікації полімерних відходів як частини твердих побутових відходів
Svetlana Bukhkalo
24-37
PDF
Модернізація процесу ректифікації частково розчинної азеотропної суміші фурфурол-вода
Tatyana Babak, Olga Holubkina, Yuri Malyshko, Evgenija Ponomarenko
38-42
PDF (Русский)
Оптимізація енергоспоживання ректифікаційної установки на базі інтеграції теплових потоків
Tatyana Babak, Cvetlana Balyuk, Olga Holubkina, Evgenija Ponomarenko
43-48
PDF (Русский)
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану
Ganna Sabadosh
49-54
PDF
Енерго- та ресурсозбереження як задачі та технології інновацій
Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення
Valeriya Ananieva, Lidiya Krichkovska, Anna Belinska, Oleksandra Varankina
55-61
PDF
Перспективи використання олії насіння сафлору у харчових та косметичних продуктах
Lilija Myronenko, Valentina Timchenko, Evgen Krishtop
62-65
PDF
Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні
Ludmila Danilova, Tetyana Berezka, Anastasiya Demydova, Marina Boyko, Tetyana Arutyunyan
66-71
PDF
Дослідження енергозберігаючої обробки харчових продуктів
Oleksii Severyn, Tetiana Kolisnychenko, Hanna Novik, Karyna Diatchenko
72-75
PDF
Денні флуоресцентні пігменти на основі меламінотолуолсульфамідформальдегідного олігомера для емалевих красок
Vitaly Distanov, Tetyana Falaleeva, Lilija Myronenko
76-80
PDF (Русский)
Технологічні аспекти запровадження системи безпечності харчових продуктів у схеми технохімконтролю сировини і готової продукції олієжирових виробництв
Irina Levchuk, Igor Demidov, Valentina Timchenko
81-84
PDF
Вилучення воскоподібних речовин з відходів виморожування соняшникової олії з використанням реакції алкоголиза
Igor Demidov, Julia Omelchenko
85-89
PDF (Русский)
Інноваційні заходи різного призначення для комплексних проектів
Аналіз граматичних можливостей науково-технічного перекладу
Anna Ageycheva, Olexandra Komarova
90-95
PDF
Деякі аспекти раціонального харчування при підготовці спортсменів високої кваліфікації
Olesia Bilous
96-100
PDF
Гармонізація як парадигма ефективного менеджменту проектів переробки-утилізації полімерних відходів
Svetlana Bukhkalo, Oksana Olkhovska, Sergii Iglin
101-106
PDF
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
English
Українська