Пошук


 
Випуск Назва
 
№ 29 (2016): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Інноваційні дослідження у наукових ро Деякі аспекти раціонального харчування при підготовці спортсменів високої кваліфікації Анотація  PDF
Olesia Bilous
 
№ 41 (2017): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів ДЕЯКІ ПИТАННЯ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ БІОХІМІЯ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ» Анотація  PDF
Olesia Bilous, Svetlana Bukhkalo
 
№ 19 (2016): ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ХПІ». СЕРІЯ: ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ У НАУКОВИХ РОБОТАХ СТУДЕНТІВ Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення Анотація  PDF
Valeriya Ananieva, Lidiya Krichkovska, Anna Belinska, Sergеy Petrov
 
№ 29 (2016): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Інноваційні дослідження у наукових ро Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні Анотація  PDF
Ludmila Danilova, Tetyana Berezka, Anastasiya Demydova, Marina Boyko, Tetyana Arutyunyan
 
№ 18 (2017): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів Особливості жирнокислотного складу вітчизняного борсукового жиру Анотація  PDF
Iryna Volodymyrivna Levchuk, Igor Mykolayovych Demydov, Valentyna Kuzmivna Timchenko, Tetyana Volodymyrivna Arutyunyan
 
№ 19 (2016): ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ХПІ». СЕРІЯ: ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ У НАУКОВИХ РОБОТАХ СТУДЕНТІВ Защита масложировых продуктов от окислительной порчи Анотація
Lidia Krichkovskaya, Lilija Myronenko
 
№ 7 (2015): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів ПІДГОТОВКА СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА АРОМАТИЗОВАНОЇ МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ Анотація
О.О. ЛЮБАВІНА, А.О. ДЕМІДОВА, О.Ф. АКСЬОНОВА, Г.С. ПАПЕНКО
 
№ 7 (2015): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів ОБГРУНТУВАННЯ КОМПЛЕКСУ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ КОСМЕТИЧНОГО КРЕМУ Анотація
В.С. МАРЧЕНКО, Л.В. КРИЧКОВСЬКА, А.П. БЄЛІНСЬКА
 
1 - 8 з 8 результатів

Пошукові нотатки:

  • Пошукові терміни незалежні від регістру
  • Слова загального вжитку ігноруються
  • За замовчуванням повертаються лише ті статті, які містять всі терміни запиту (тобто застосовується оператор AND)
  • Для того, щоб знайти статті, які містять один з термінів, комбінуйте чисельні слова з оператором OR; наприклад, освіта OR навчання
  • Для створення складних пошукових запитів використовуйте дужки; наприклад, архів ((журналів OR конференцій) NOT дисертацій)
  • Для того, щоб шукати цільні пошукові фрази використовуйте лапки; наприклад, "видання відкритого доступу"
  • Виключайте слова, ставлячи перед ними символ - або оператор NOT; наприклад, вибори -президента або вибори NOT президента
  • Використовуйте у термінах символ * як метасимвол, що позначає будь-яку послідовність символів; наприклад, за запитом соці* будуть знайдені документи, що містять слова "соціальний", "соціалістичний", "соціологічний" тощо