Випуск | Назва | |
№ 29 (2016): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Інноваційні дослідження у наукових ро | Деякі аспекти раціонального харчування при підготовці спортсменів високої кваліфікації | Анотація PDF |
Olesia Bilous | ||
№ 41 (2017): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів | ДЕЯКІ ПИТАННЯ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ БІОХІМІЯ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ» | Анотація PDF |
Olesia Bilous, Svetlana Bukhkalo | ||
№ 29 (2016): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Інноваційні дослідження у наукових ро | Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні | Анотація PDF |
Ludmila Danilova, Tetyana Berezka, Anastasiya Demydova, Marina Boyko, Tetyana Arutyunyan | ||
№ 19 (2016): ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ХПІ». СЕРІЯ: ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ У НАУКОВИХ РОБОТАХ СТУДЕНТІВ | Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення | Анотація PDF |
Valeriya Ananieva, Lidiya Krichkovska, Anna Belinska, Sergеy Petrov | ||
№ 18 (2017): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів | Особливості жирнокислотного складу вітчизняного борсукового жиру | Анотація PDF |
Iryna Volodymyrivna Levchuk, Igor Mykolayovych Demydov, Valentyna Kuzmivna Timchenko, Tetyana Volodymyrivna Arutyunyan | ||
№ 7 (2015): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів | ПІДГОТОВКА СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА АРОМАТИЗОВАНОЇ МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ | Анотація |
О.О. ЛЮБАВІНА, А.О. ДЕМІДОВА, О.Ф. АКСЬОНОВА, Г.С. ПАПЕНКО | ||
№ 7 (2015): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів | ОБГРУНТУВАННЯ КОМПЛЕКСУ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ КОСМЕТИЧНОГО КРЕМУ | Анотація |
В.С. МАРЧЕНКО, Л.В. КРИЧКОВСЬКА, А.П. БЄЛІНСЬКА | ||
№ 19 (2016): ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ХПІ». СЕРІЯ: ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ У НАУКОВИХ РОБОТАХ СТУДЕНТІВ | Защита масложировых продуктов от окислительной порчи | Анотація |
Lidia Krichkovskaya, Lilija Myronenko | ||
1 - 8 з 8 результатів |
Пошукові нотатки:
- Пошукові терміни незалежні від регістру
- Слова загального вжитку ігноруються
- За замовчуванням повертаються лише ті статті, які містять всі терміни запиту (тобто застосовується оператор AND)
- Для того, щоб знайти статті, які містять один з термінів, комбінуйте чисельні слова з оператором OR; наприклад, освіта OR навчання
- Для створення складних пошукових запитів використовуйте дужки; наприклад, архів ((журналів OR конференцій) NOT дисертацій)
- Для того, щоб шукати цільні пошукові фрази використовуйте лапки; наприклад, "видання відкритого доступу"
- Виключайте слова, ставлячи перед ними символ - або оператор NOT; наприклад, вибори -президента або вибори NOT президента
- Використовуйте у термінах символ * як метасимвол, що позначає будь-яку послідовність символів; наприклад, за запитом соці* будуть знайдені документи, що містять слова "соціальний", "соціалістичний", "соціологічний" тощо