НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ІММОБІЛІЗАЦІЇ АМІЛОЛІТИЧНИХ ФЕРМЕНТІВ НА МІКРОЧАСТОЧКИ Fe3O4
DOI:
https://doi.org/10.20998/%25xКлючові слова:
комплекс амілолітичних ферментів, глутаровий альдегід, ковалентна іммобілізіція, магнітні частки, адсорбційна іммобілізаціяАнотація
Стаття присвячена комплексному дослідженню основних параметрів іммобілізації ферментів амілолітичного комплексу за допомогою біфункційного агенту – глутарового альдегіду. При активації аміномодифікованої кремнійвмісної поверхні часточок Fe3О4 глутаральдегідним розчином з різною масовою часткою глутарового альдегіду спостерігається закономірне зниження масової частки білка в контактному розчині. Визначено раціональну концентрацію фермента при іммобілізації, вище якої не спостерігається значних змін у величинах активно-сті іммобілізованих амілолітичних ферментів.
Опубліковано
2015-02-24
Номер
Розділ
Статті