Перейти до головного Перейти в головне навігаційне меню Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Анонси
  • Про нас
    • Про журнал
    • Подання
    • Редакційний штат
    • Заява про конфіденційність
    • Контактна інформація
Пошук
  • Зареєструватися
  • Увійти
Пошук
  1. Головна /
  2. Пошук

Пошук

Додаткові фільтри

Додаткові фільтри

десерти Löschen
Сортувати результати за:   
1 - 3 з 3 результатів

ЗАКОНОМІРНОСТІ СТРУКТУРОУТВОРЕННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВ

Ganna Sabadosh, Petr Gavrilko
31-35
2019-08-05

ОПТИМІЗАЦІЯ БАЗОВОЇ РЕЦЕПТУРИ ЖЕЛЕ ПЛОДОВО-ЯГІДНОГО НА ОСНОВІ УРОНАТНОГО ПОЛІСАХАРИДУ ТА СУХИХ КОНЦЕНТРАТІВ СОКІВ

Natalia Kondratjuk, Tetiana Stepanova, Valentina Burak, Maksim Maletsky
45-52
2018-08-01

Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану

Ganna Sabadosh
49-54
2016-12-01
1 - 3 з 3 результатів

##plugins.block.developedBy.blockTitle##

Open Journal Systems

Мова

  • English
  • Українська
Про цю видавничу систему