Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Пошук
Пошук
Пошук статей
Додаткові фільтри
З
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
січня
лютого
березня
квітня
травня
червня
липня
серпня
вересня
жовтня
листопада
грудня
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
По
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
січня
лютого
березня
квітня
травня
червня
липня
серпня
вересня
жовтня
листопада
грудня
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Автори
Додаткові фільтри
Ключове слово
харчові продукти
Löschen
Пошук
Сортувати результати за:
Релевантністю
Автором
Випуском
Датою публікації
Назвою статті
Прямий порядок
Зворотній порядок
1 - 4 з 4 результатів
ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА КОМПОНЕНТІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЕМУЛЬСІЙНИХ ПРОДУКТІВ
Володимир Бахмач, Людмила Пешук, Олена Чернушенко, Аліна Савченко, Світлана Петренко
18-22
2022-10-02
ВИКОРИСТАННЯ ЗАГУСНИКІВ НЕКРОХМАЛЬНОЇ ПРИРОДИ В РЕЦЕПТУРІ ЕМУЛЬСІЙНОГО ПРОДУКТУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Л.В. КРИЧКОВСЬКА, В.В. АНАН’ЄВА
2015-02-24
Дослідження енергозберігаючої обробки харчових продуктів
Oleksii Severyn, Tetiana Kolisnychenko, Hanna Novik, Karyna Diatchenko
72-75
2016-12-01
Перспективи використання олії насіння сафлору у харчових та косметичних продуктах
Lilija Myronenko, Valentina Timchenko, Evgen Krishtop
62-65
2016-12-01
1 - 4 з 4 результатів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
English
Українська