Перейти до головного Перейти в головне навігаційне меню Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Анонси
  • Про нас
    • Про журнал
    • Подання
    • Редакційний штат
    • Заява про конфіденційність
    • Контактна інформація
Пошук
  • Зареєструватися
  • Увійти
Пошук
  1. Головна /
  2. Пошук

Пошук

Додаткові фільтри

Додаткові фільтри

харчові продукти Löschen
Сортувати результати за:   
1 - 4 з 4 результатів

ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА КОМПОНЕНТІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЕМУЛЬСІЙНИХ ПРОДУКТІВ

Володимир Бахмач, Людмила Пешук, Олена Чернушенко, Аліна Савченко, Світлана Петренко
18-22
2022-10-02

ВИКОРИСТАННЯ ЗАГУСНИКІВ НЕКРОХМАЛЬНОЇ ПРИРОДИ В РЕЦЕПТУРІ ЕМУЛЬСІЙНОГО ПРОДУКТУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Л.В. КРИЧКОВСЬКА, В.В. АНАН’ЄВА
2015-02-24

Дослідження енергозберігаючої обробки харчових продуктів

Oleksii Severyn, Tetiana Kolisnychenko, Hanna Novik, Karyna Diatchenko
72-75
2016-12-01

Перспективи використання олії насіння сафлору у харчових та косметичних продуктах

Lilija Myronenko, Valentina Timchenko, Evgen Krishtop
62-65
2016-12-01
1 - 4 з 4 результатів

##plugins.block.developedBy.blockTitle##

Open Journal Systems

Мова

  • English
  • Українська
Про цю видавничу систему